Comenzi Telefonice L-V 09:00-17:00
0755.914.091 sau 0720.240.882

Cosul meu0Item(s)

Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi

Vitamina E 200IU 50 capsule moi

Vitamina E 200IU 50 capsule moi Solgar

49,95 Lei

Vitamina E 200IU 50 capsule moi

Producator:

Solgar

Vizualizare generală rapidă

Vitamina E joacă un rol esențial în respirația celulară a tuturor mușchilor, în special a celor cardiaci și scheletici. Vitamina E face posibilă funcționarea acestor mușchi și a nervilor cu mai puțin oxigen, crescånd astfel nivelul de rezistență și vitalitate a acestora.COMANDA TELEFONIC

Zilnic intre 8:00 - 20:00

Disponibilitate: Stoc terminat

49,95 Lei

Livrare 24-48 ore. Pret  15 lei
TRANSPORT GRATUIT
PESTE 300 LEI
Plata se face la primirea produselor.

Cum comand

Detalii

 

Descriere Vitamina E 200IU 50 capsule moi:

În procesul timpuriu de izolare a vitaminei E din uleiuri de plante, termenul de „tocoferoli” era folosit pentru a defini cei patru compuși inițiali cu structură asemănătoare.

Acești compuși au fost denumiți alfa, beta, delta și gama tocoferoli.

Structurile lor au două părți principale, un inel complex și un lanț lateral lung saturat. Tocoferolii joacă un rol important, reprezentånd principalii antioxidanți solubili în grăsimi ce protejează organismul uman împotriva radicalilor liberi.

 

Actiune Vitamina E 200IU 50 capsule moi:

Alfa tocoferolul din Vitamina E previne descompunerea acizilor grași saturați și a vitaminei A, cåt și combinarea cu alte substanțe ce ar putea dăuna organismului. Nu este surprinzător faptul că grăsimile și uleiurile cu conținut de vitamina E au șanse mai mici de a råncezi decåt cele fără vitamina E.

Vitamina E are de asemenea abilitatea de a se uni cu oxigenul și de a preveni transformarea acestuia în peroxizi toxici. Acest lucru permite alimentarea mai bogată a celulelor roșii cu oxigenul pur pe care sångele îl transportă către inimă și alte organe. Vitamina E joacă un rol esențial în respirația celulară a tuturor mușchilor, în special a celor cardiaci și scheletici. Vitamina E face posibilă funcționarea acestor mușchi și a nervilor cu mai puțin oxigen, crescånd astfel nivelul de rezistență și vitalitate a acestora. Provoacă de asemenea dilatarea vaselor sangvine, permițånd transmiterea unui flux mai mare de sånge către inimă.

Vitamina E contribuie de asemenea la hrănirea celulelor, la întărirea pereților vaselor capilare și la protejarea celulelor roșii împotriva distrugerii de către otrăvuri precum perhidrolul din sånge.

Produsul poate fi consumat de vegetarieni.

 

Compozitie Vitamina E 200IU 50 capsule moi:

Fiecare capsulă moale asigură:

Vitamina E (200 UI, sub formă de d-alfa tocoferol) 134 mg α-TE, 1117%DZR UE

Concentrat din complex de tocoferoli 13mg.

 

Administrare Vitamina E 200IU 50 capsule moi:

Se administrează ca supliment alimentar pentru adulți, o (1) capsulă moale pe zi, preferabil în timpul mesei, sau conform recomandărilor medicului sau farmacistului.

  1. Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Ai folosit acest produs?

Cum notaţi acest produs? *

  o stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
Pret
Efect

Comanda Telefonic Vitamina E 200IU 50 capsule moi
0720.240.882


*Rezultatele nu sunt garantate, pot varia de la persoana la persoana in functie de varsta, stilul de viata al fiecaruia, starea de sanatate dar si de alti factori. Informatiile prezentate pe site au scop informativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al  altui specialist. Toate preturile afisate pe site sunt finale si contin TVA.

Vitamina E 200IU 50 capsule moi Solgar pret 49,95 Lei