Viril-X 60 capsule
Cod produs
SL001

Disponibilitate: Stoc epuizat

88,00 Lei
Prezentare Viril-X 60 capsule

 

STOC EPUIZAT MOMENTAN NU SE MAI IMPORTA

 

Care este diferența între Viril-X și alte produse destinate creșterii potenței?

Viril-X, un produs cu totul deosebit și fabricat cu ingrediente de cea mai bună calitate, este singurul produs din clasa sa ce conține protodioscina 40% (obtinut din Tra­bulus Terrestres), extrem de benefic asupra calităţii şi duratei erecţiei.
Principalele substanţe active conținute în Viril-X (L-arginina şi extractul de Tribulus Terrestris standardizat) au efect benefic în special asupra calităţii şi duratei erecţiei, dar are și o influență pozitivă atât asupra spermatogenezei, cât și a fertilității.
Virix-X conține și alte două ingrediente noi, absolut indispensabile unor erecții de calitate, și anume: extractul din scoarță de Maca și extractul standardizat în icarrin din Epimedium. Aceste două ingrediente au un rol foarte important în prevenirea ejaculărilor precoce, asigurând astfel premisele unei vieți sexuale adecvate.
Viril-X conține și extract standardizat din Panax Ginseng 80%, cunoscut ingredient pentru creșterea virilității și are un aport deosebit în creşterea apetitului sexual și libidoului.


Viril-X are următoarele proprietăți remarcabile:
• îmbunătățește performanțele sexuale;

• are efect sinergic asupra stimulării sexuale și a libidoului;
• crește durata și mărimea erecției;
• crește intensitatea orgasmului;
• previne ejaculările precoce;
• crește încrederea în sine a bărbaților.
Folosiți Viril-X pentru un efect de durată atât asupra calităţii şi duratei erecţiei, cât și în prevenirea ejaculărilor precoce.

Viril-X Compozitie / 3 capsule:

Ingrediente active

Extract 18 :1 (pulbere din extract apos) din fructe de Tribulus Terrestris 40 % protodioscina - 750 mg
Baza de L-Ariginina  - 600 mg
Extract 4:1 (pulbere din extract hidroalcoolic) din scoarta de Maca (Lepidium meyenii) - 300 mg
Extract 5:1 (pulbere din extract hidroalcoolic) din tulpina si frunze de Epimedium (Epimedium sagittatum) standardizat in 10 % icariin - 300 mg
Extract 12:1 (pulbere din extract hidroalcoolic) din radacina de Panax Ginseng (standardizat la 30 % ginsenoside) - 300 mg

Ingrediente inactive :
Faina de orez , Stearat de magneziu, Gelatina, Colorant albastru natural, Apa purificata, Dioxid de siliciu , Lauril sulfat de sodiu
 
Viril-X Mod de administrare:
Ca supliment alimentar, 3 capsule pe zi, inainte sau dupa masa
 

Produs Notificat de Institutul National de Cercetare
Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare IBA cu nr.3177/2009

Viril-X 60 capsule este un produs original Smart Living si poate fi comandat online la pretul de 88.0000 lei. Pozele si prezentarea produsului Viril-X 60 capsule sunt cu caracter informativ, echipa Naturavital.ro face eforturi permanente pentru a mentine pozele produselor si prezentarea acestora actualizate.