Uridine 250mg 60 capsule

Pret: 193,19 Lei

Stoc epuizat

| Producator: Jarrow Formulas

Detalii

Uridine contribuie la formarea normala a sinapselor nervoase si a membranelor celulare. Sustine functia mitocondriala hepatica.


Actiune Uridine 250 mg 60 capsule:

Uridina este o nucleotida ce actioneaza in organismul uman ca si precursor al sinapselor si al fosfolipidelor membranelor neuronale. Uridine este recomandat pentru imbunatatirea memoriei pe termen scurt si lung, a atentiei, starii emotionale, concentrarii, motivatiei, controlului miscarilor si al tonusului muscular.

Uridina este una dintre cele patru componente de baza ale acidului ribonucleic-ARN, care imbunatateste functia sinaptica cerebrala: creste numarul de axoni si dendrite; participa la sinteza fosfolipidelor din membranele celulare: actioneaza sinergic cu acizii grasi omega-3 (DHA) si cu surse de colina (de ex.: Alfa GPC); stimuleaza sinteza neurotransmitatorilor acetilcolina si dopamina.

Deasemenea acesta duce la imbunatatirea structurii si functiilor hepatice, precum si imbunatatirea sintezei mitocondriale de ATP (adenozin-trifosfat).


Compozitie Uridine 250 mg 60 capsule:

Per 1 capsula: Uridina (uridin-5-monofosfat disodic) - 250 mg.


Administrare Uridine 250 mg 60 capsule:

Cate 1 – 2 capsule/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate. A nu se pastra la frigider.


Producator: Jarrow Formulas
Produs Notificat de Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare cu nr. AA 7797/2014

*Rezultatele nu sunt garantate, pot varia de la persoana la persoana in functie de varsta, stilul de viata al fiecaruia, starea de sanatate dar si de alti factori.

Opinia dvs

Ai folosit acest produs?

Spune-ne parerea ta despre Uridine 250mg 60 capsule

Cum evaluezi acest produs? *

Pret
0/5
Efect
0/5
Calitate
0/5