Ulei de ricin 100ml
Cod produs intern
ADYA.00019

Disponibilitate: In stoc

8,25 Lei

Livrare Curierat Rapid 24-48 ore. Pret transport 15 lei
TRANSPORT GRATUIT la comenzi peste 200 lei
Poti returna in 30 zile. Vezi conditiile

Size Chart
SAU
Descriere

Detalii

Uleiul de ricin este preparat din seminte de ricin (cultivate in Asia, Africa, Brazilia, dar si in Romania) si are o consistenta vascoasa (cu cat e mai dens cu atat e mai eficient). Beneficiile uleiului de ricin sunt recunoscute atat in cosmetica (intretinerea si revigorarea parului, unghiilor), cat si in dermatologie (ingrijirea tenului, pielii, negilor).Acesta este folosit atat extern, cat si intern pentru tratarea constipatiei sau a alergiilor.Eficacitatea sa in tratamentul constipatiei se datoreaza capacitatii sale de a stimula miscarile intestinelor, ajutand la curatarea si eliminarea materiilor fecale.

Recenzii

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Scrieţi propria recenzie

Comentariul dvs pentru: Ulei de ricin 100ml

Cum notaţi acest produs? *

 
1 o stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pret
Efect
Calitate

Scrieţi propria recenzie

Comentariul dvs pentru: Ulei de ricin 100ml

Cum notaţi acest produs? *

 
1 o stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pret
Efect
Calitate

*Rezultatele nu sunt garantate, pot varia de la persoana la persoana in functie de varsta, stilul de viata al fiecaruia, starea de sanatate dar si de alti factori. Informatiile prezentate pe site au scop informativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al  altui specialist. Toate preturile afisate pe site sunt finale si contin TVA.