Ulei armurariu presat la rece, 250ml - CARMITA
Cod produs intern
CARM.00000

Disponibilitate: Stoc terminat

32,05 Lei
Descriere

Detalii

Ulei armurariu presat la rece, 250ml - CARMITA

Din cele mai vechi timpuri uleiul de armurariu a fost cunoscut ca tratament împotriva hepatitei virale A, B si C, hepatita toxică ori ciroză hepatică, icter. Regenerează ţesutul hepatic, scade colesterolul sanguin, scade rezistenţa la insulină a celulelor, puternic detoxifiant, previne efectele adverse ale medicamentelor ori după tratamente radiologice şi chimioterapie. Ajuta la restabilirea organismului în caz de intoxicaţie alcoolică, adjuvant în caz de dischinezie biliară, migrene.De asemenea este un bun galactogog, utilizat de către femeile care alaptează.

Foarte bogat în substanţe flavonoide denumite colectiv "silimarină", care a dovedit în timp proprietăţi hepatoprotectoare de excepţie din care face parte: silibina( cantitatea cea mai mare), izosilibina, silidianina, silicristina, taxifolina.

Pentru purificarea ficatului şi eliminarea grăsimilor.

Această cură se face înaintea oricărui alt procedeu terapeutic ce acţionează asupra ficatului. Se ştie că primul lucru pe care vrem să îl facem atunci cand ceva este în neregulă este să facem mai întâi ordine şi să curăţăm zona în care vrem să acţionăm. Această cură purifică ficatul şi îl pregăteşte astfel pentru terapia de refacere şi apoi pentru cea de tonifiere.

Pentru boli hepatice

Se indică următorul amestec de plante: sulfină, armurariu, cătină albă, anghinare, cimişir (1/4), rostopască, (1/2).

Pentru regenerarea şi tonifierea ficatului şi a întregului organism.

Doctorul Marx Gherison susţine în excepţionala sa lucrare “50 de cazuri de cancer avansat (cu metastaze) vindecate” că în majoritatea formelor de cancer ficatul este grav afectat. Acesta se justifică prin faptul că ficatul fiind considerat uzina chimică a organismului uman este direct responsabil de eliminarea deşeurilor şi a altor substanţe toxice din organism. Cand acesta nu-şi mai poate face datoria, toxinele se acumulează în sange sau în organe şi dau diferite forme de cancer.

Celula canceroasă fiind o celulă străină întregului, îşi ia propria sa autonomie şi se hrăneşte astfel cu ceea ce îi este străin organismului, adică cu toxine. Eliminarea toxinelor prin postul negru, ingerarea de plante, masaj etc. privează celula canceroasă de hrană şi putere şi ajută astfel soldaţii organsimului, mai exact celulele sistemului imunitar, în lupta pentru redobandirea stării de sănătate fizică sau spirituală.

Astfel medicina neconvenţională consideră că buna funcţionare a ficatului este esenţială pentru menţinerea unui corp sănătos sau pentru redobandirea stării de sănătate în caz de boală.

Ingrediente:

  • 100% ulei pur de armurariu presat la rece din seminţe de armurariu, netratate termic, atent selecţionate.

Mod de Administrare

  • Extern se pun alternativ, toată noaptea comprese cu tinctură care se asociază cu aplicarea de comprese înmuiate în suc proaspăt de rostopască (Chelidonium majus) şi laptele câinelui (Euphorbia cyparissias) în cantităţi egale.

Mod de prezentare:

  • Flacon a 250 mililitri

Ulei armurariu presat la rece, 250ml - CARMITA

Recenzii

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Scrieţi propria recenzie

Comentariul dvs pentru: Ulei armurariu presat la rece, 250ml - CARMITA

Cum notaţi acest produs? *

 
1 o stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pret
Efect
Calitate

Scrieţi propria recenzie

Comentariul dvs pentru: Ulei armurariu presat la rece, 250ml - CARMITA

Cum notaţi acest produs? *

 
1 o stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pret
Efect
Calitate

*Rezultatele nu sunt garantate, pot varia de la persoana la persoana in functie de varsta, stilul de viata al fiecaruia, starea de sanatate dar si de alti factori. Informatiile prezentate pe site au scop informativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al  altui specialist. Toate preturile afisate pe site sunt finale si contin TVA.