Trans-Pterostilbene 50mg 60 capsule vegetale

Pret: 132,93 Lei

Stoc epuizat

| Producator: Jarrow Formulas

Detalii

Acest produs contine extract standardizat brevetat pTeroPure – trans-pterostilben, 99% puritate (dimetilresveratrol) de ChromaDex Inc. SUA, 50mg/capsula. Izomerul “trans” este forma cu biodisponibilitate si actiune maxime fata de forma “cis” sau de extractul uscat, acesta actioneaza sinergic cu resveratrolul impotriva radicalilor liberi.

Trans-Pterostilbene este un excelent suport cardiovascular si cerebral.


Actiune Trans-Pterostilbene 50mg 60 capsule vegetale: 

Pterostilbenii apartin unei clase de compusi numiti fitoalexine, substanțe antimicrobiene sintetizate in mod natural de plante atunci cand sunt atacate de agenti patogeni, cum ar fi bacterii sau ciuperci.

Trans-Pterostilbene este recomandat pentru imbunatatirea functiilor mitocondriale (producerea de energie-ATP, controlul diviziunii celulare, respiratia celulara, mentinerea temperaturii corpului, echilibrul calciului, sustinerea imunitatii, apoptozei, sinteza hemoglobinei, sustinerea proceselor metabolice, detoxifierea amoniacului si a radicalilor liberi etc.). 

Mimeaza efectele benefice ale restrictiei calorice prin activarea proteinei SIRT1, are o actiune pozitiva asupra transportului de electroni, sintezei si functiilor proteinelor mitocondriale, ajuta la imbunatatirea memoriei, a concentrarii mentale si a starii de spirit; ajuta la mentinerea nivelului neurotransmitatorului dopamina; ajuta la protectia structurilor cerebrale impotriva radicalilor liberi; ajuta la producerea hormonului de crestere insulin-like (IGHF1) cu efect de imbunatatire a vascularizatiei si a neurogenezei.

Trans-Pterostilbene este recomandat pentru protejarea sistemului cardiovascular; ajuta la reducerea nivelului seric al trigliceridelor, HDL-colesterol si al indicelui aterogenic, la reducerea inflamatiilor vasculare, la metinerea tensiunii arteriale sanatoase, mentinerea fluxului normal sangvin; imbunatatirea metabolismului glucidelor - ajuta la imbunatatirea sensibilitatii celulare la insulina; diviziune celulara normala - ajuta la activarea genelor proapoptotice si reducerea celor antiapoptotice; ajuta la protejarea celulelor sanatoase impotriva stresului oxidativ (activeaza factorul nuclear-like 2/Nrf2).


Compozitie Trans-Pterostilbene 50 mg 60 capsule vegetale: 

Per 1 capsula: trans-Pterostilbeni (dimetilresveratrol)(pTeroPure®) - 50 mg.


Administrare Trans-Pterostilbene 50 mg 60 capsule vegetale: 

Cate 1 capsula/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate.


Precautii Trans-Pterostilbene 50 mg 60 capsule vegetale: 

A nu se administra persoanelor diagnosticate cu diabet sau celor care administrează tratament alopat pentru controlul glicemiei decat la recomandarea consultatului de specialitate.


Producator: Jarrow Formulas
Produs notificat de Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului Certificat de Notificare nr. 8888/2014

*Rezultatele nu sunt garantate, pot varia de la persoana la persoana in functie de varsta, stilul de viata al fiecaruia, starea de sanatate dar si de alti factori.

Alti clienti au mai cumparat

Opinia dvs

Ai folosit acest produs?

Spune-ne parerea ta despre Trans-Pterostilbene 50mg 60 capsule vegetale

Cum evaluezi acest produs? *

Calitate
0/5
Pret
0/5
Efect
0/5