Serra Plus - Serrapeptaza Provita Nutrition 120.000 UI 30 capsule

Pret normal: 89,00 Lei

Special Price 81,00 Lei

In stoc

COMANDATI TELEFONIC
0755.914.091   0720.240.882

Detalii

Serra Plus este un produs avizat de Institutul de Bioresurse Alimentare
Certificat de Notificare Seria: AA / Nr. 3125 / 2009Serapeptaza Forte super-enzima proteolitica
120.000 UI 30 Capsule Gastro-rezistente

Serra Plus este Fabricat in Canada conform normelor GMP
Inlocuieste SERAPLEX de 90.000 UI

Serra Plus 120.000 UI 30 capsule - Descriere :

Serapeptaza (Serrapeptaza) sau Serratio-peptidaza (Serratia Peptidase) este o enzima proteolitica studiata de mult timp si lansata relativ recent pe piata. Serratio Peptidaza este enzima extrasa din intestinul viermelui de matase. Cu ajutorul ei, acesta reuseste sa dizolve o gaura in cocon pentru a putea iesi afara. Cercetarile recente au constatat capacitatea acestei enzime de a subtia lichidul care se aduna in zonele de inflmatie, blocand eliberarea de compusi durerosi si dizolvand fibrina (o acumulare de proteine), care conduce la procese inflamatorii. Datorita acestei proprietati, Serapeptaza este extrem de eficienta in tratarea artritei reumatoidale, osteoartritei, inflamatiilor post-operatorii si a sinuzitei.

Dar asta nu este totul despre Serapeptaza. Ea are capacitatea sa dizolve cheagurile de sange si chisturile din sistemul circulator, efectiv curatand arterele si prevenind accidentele cardiovasulare si, in special, accidentele cerebrale prin blocari cauzate de cheagurile de sange. In aceste sens, devine foarte utila si dupa un accident vascular cerebral cauzat de un cheag de sange sau in starile post operatorii, cand ajuta la videcarea ranilor (externe si interne) provocate de chirurgie, precum si dizolvarea cheagurilor de sange provocate de interventia chirurgicala si care, odata eliberate in circuitul sanguin, pot bloca unle vase cauzand complicatii neprevazute.

Serraplus de la Provita Nutrition este acoperita enteric (gastro-rezistenta) pentru ca enzima sa treaca prin stomac fara a fi atacata de sucurile gastrice si sa ajunga astfel intacta in intestine. Serapeptaza de la Provita Nutrition este standardizata la o concentratie Forte de 120.000 UI per capsula. Serapeptaza de la Provita Nutrition este incapsulata in capsule nedigerabile de catre Serapeptaza pentru a nu-i consuma din potenta proteolitica.

Pentru a actiona la maximum de eficienta, Provita Nutrition in colaborare cu laboratoarele canadiene CELEX a creat o formulatie unica prin combinarea unei doze Forte de Serapeptaza (120.000 UI) cu anti-inflamatoarele Bromelaina (2400 DGU), Curcumin, Papaina si Bowellia (65% Acid Boswellic) - un puternic anti-inflamator, precum si cu un complex total de enzime digestive vegetale pentru a asigura absorbtia totala a Serapeptazei la nivelul sistemului digestiv.


Serra Plus 120.000 UI 30 capsule - Actiune :

Elimina Inflamatia, Edema, Trauma, Digera proteinele, Chisturile; Dizolva fibrina (acumularile de proteina), Dizolva Cheagurile de sange, Dizolva tesuturile moarte, Elimina durerile artritice, Elimina infectiile sinusurilor.

Serra Plus Ataca si dizolva:
materia moarta din organism precum celule moarte, fibroame, chisturi, depuneri adipoase, Inflamatii (Traume) Post-Operatorii. Curata sistemul circulator de elementele care "ingroasa sangele".

Recomandari Serra Plus: Sinuzita, Rinita, Osteoartrita, Artrita Reumatoidala, Rani, Amiloidoza, Proteinurie, Traume post operatorii, Inflamatii, Riscuri la Accidente cardio-vasculare, Sidromul Tunel Carpal, Cancer pulmonar, Enfizem Pulmonar, Stari Post Operatorii, Chisturi, Fibroame cauzate de procese inflamatorii, Hiperplazie benigna de Prostata (Adenom de prostata).

In Germania, Serapeptaza este recomandata de doctori pentru tratarea sinuzitei cronice. In America, se foloseste cu succes pentru curatirea arterelor de materie "moarta" cum ar fi fibrina, cheaguri de sange etc. Serrapeptaza digera proteinlele depuse in exces (proteinurie) care conduce la o afectiune foarte grava, Amiloidoza (rar descoperita la timp sau diagnosticata corect). Serrapeptaza reduce rapid durerile inflamatorii de la articulatii pana la dinti. SERRAPEPTAZA este foarte utila ca adjuvant in tratarea adenomului de prostata alaturi de Prostate Perform.

Serra Plus 120.000 UI 30 capsule - Compozitie per capsula :

- seratiopeptidaza (2400 UI/mg = 50 mg) - 120000 UI,
- curcumina 95 % din Curcuma longa - 100 mg,
- bromelaina 1600 GDU - 100 mg,
- papaina - 2000 USP - 150 mg,
- boswelina 65 % din Boswellia serrata - 50 mg,
- amestec de enzime vegetale derivate din  Aspergillus niger, Aspergillus oryzae si Rhizopus oryzae ( contine 1500 FIP lipaza, 45000 HUT proteaza, 150 SAPU acid proteaza, 11000 SKB amilaza, 18000 CU celulaza si 300 GaIU alfa-galactozidaza) - 50 mg.
Excipienti: celuloza microcristalina - 50 mg, stearat de magneziu - 10 mg, capsula din gelatina – 95 mg, polimer acrilic de uz farmaceutic (invelis gastrorezistent) - 5 mg.
Nu contine: lactoza, oua, gluten, soia,  grau, porumb, fermenti, nuci sau coloranti artificiali, arome si conservanti.


Serra Plus 120.000 UI 30 capsule - Administrare
:

Dozaj recomandat: 1 capsula de 2 ori pe zi, administrate pe stomacul gol cu un pahar de ap sau conform recomandarilor medicului.
Intretinere
: 1 capsula pe zi intre mese.
Terapeutic:
1 capsula de doua ori pe zi intre mese.
Terapeutic intensiv
: 1 capsula de trei ori pe zi, cu o ora inainte de mese, timp de o saptamana, dupa care se reduce la 1 capsula de doua ori pe zi intre mese.


Recomandari: pentru tromboflebita sau curatire arteriala poate fi administrat ca adjuvant in protocolul complet de curatire arteriala: Formula Flow + EDTA.

Alte produse recomandate:

Opinia dvs

Ai folosit acest produs?

Spune-ne parerea ta despre Serra Plus - Serrapeptaza Provita Nutrition 120.000 UI 30 capsule

Cum evaluezi acest produs? *

Pret
0/5
Efect
0/5
Calitate
0/5
Serra Plus - Serrapeptaza Provita Nutrition 120.000 UI 30 capsule 0 out of 1 5 based on ratings. user reviews.

 

 

Serra Plus - Serrapeptaza Provita Nutrition 120.000 UI 30 capsule Provita Nutrition pret 89,00 Lei