Saccharomyces Boulardii 90 capsule

Pret: 129,34 Lei

Stoc epuizat

| Producator: Jarrow Formulas

Detalii

Produs Notificat de Institutul National de Cercetare
Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare cu nr. AA 4828/2011

 

Descriere Saccharomyces Boulardii + MOS Jarrow Formulas 90 capsule:

MOS (MananOligoZaharide - prebiotice): potenteaza actiunea probioticelor; regleaza echilibrul acido-bazic; reduc acumularile de toxine; accelereaza descompunerea alimentelor ingerate, facandu-le asimilabile; reduc nivelul de endotoxine, care declanseaza bolile autoimmune.

Actiune Saccharomyces Boulardii Jarrow + MOS Formulas 90 capsule:

Este recomandat ca adjuvant in dezechilibrul florei microbiene intestinale, reduce manifestarile si recurenta infectiilor cu Enterococcus faecalis, Clostridium perfringens sau difficile, Helicobacter pylori, Campylobacter, Proteus, Escherichia coli, Salmonella, Yersinia, Haemophilus influenzae, Klebsiella, Candida albicans, Lamblia (giardia), Taenia, Toxoplasma, Trichinela, Toxocara, oxiuri, ascarizi, echinococi, bacterii folosite la fabricarea unor produse din carne, din lactate fermentate, sau a unor bauturi; in cazul unor tratamente cu antibiotice: refac flora intestinala afectata de antibiotic; ulcer, boala Crohn, constipatie, balonare, flatulenta, halena digestiva, enterocolita, diverticuloza, sindrom de colon iritabil, sindrom hemolitic-uremic.

Mai este indicat si in caz de digestie dificila: stimuleaza unele enzime proprii celulelor epiteliale ale tractului digestiv (invertaza, maltaza, alfa-galactozidaza, etc.); diaree infectioasa si de calatorie, asociate administrarii antibioticelor, chimio si radioterapiei; sindrom de intestin permeabil (alergii, eczeme, artrite, deficit de atentie, autism, sindrom de oboseala cronica, afectiuni autoimune, etc.): stimuleaza productia de mucina si de acizi grasi cu lant scurt - principala sursa de energie a celulelor epiteliale din mucoasa colonului, reduc productia imunoglobulinei IgE implicata in cresterea nivelului histaminei; stimuleaza secretia de imunoglobulina A (IgA) ce are rol important in lupta impotriva bacteriilor; inflamatii: regleaza actiunea citokinelor proinflamatoare secretate de celulele epiteliale intestinale.

Compozitie Saccharomyces Boulardii Jarrow + MOS Formulas 90 capsule:

per capsula: Saccharomyces boulardii (subspecie a S. cerevisiae) - 5 miliarde; MOS (MananOligoZaharide, Bio-MOS® (derivat din S. cerevisiae)(prebiotice) - 200 mg.

Administrare Saccharomyces Boulardii Jarrow + MOS Formulas 90 capsule:

Cate 1 capsula de 1-2 ori/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

*Rezultatele nu sunt garantate, pot varia de la persoana la persoana in functie de varsta, stilul de viata al fiecaruia, starea de sanatate dar si de alti factori.

Alti clienti au mai cumparat

Opinia dvs

Ai folosit acest produs?

Spune-ne parerea ta despre Saccharomyces Boulardii 90 capsule

Cum evaluezi acest produs? *

Calitate
0/5
Pret
0/5
Efect
0/5