Protocol Detoxin Provita Nutrition
Cod produs
OHP-029

Disponibilitate: Stoc epuizat

Preţ normal: 291,16 Lei

Special Price 256,22 Lei

Prezentare Protocol Detoxin Provita Nutrition

Protocol Detoxin de 30 zile


O Formula unica si completa pentru Detoxifiere

Fabricate de Organika sub standardele de calitate QCM/GMP si ISO 9001/9002

Descriere Protocol Detoxin 30 zile:

Detoxifiere Ficat, Colon, Sistem Urinar:
In ziua de astazi este foarte usor sa uitam de sanatatea noastra. Incepem viata cu o sanatate perfecta, dar cam pe la varsta de 30 de ani incep sa apara "mici" probleme. Aceste "mici" probleme devin din ce in ce mai serioase si sanatatea intra intr-un continuu declin. In cele din urma, se instaleaza bolile cronice.

Traim intr-o lume toxica de la chimicale, uzine, autoturisme, pesticide etc. Practic suntem cu totii intoxicati. Cum acumulam toxine? Din apa poluata, din aerul poluat prin respiratie si prin piele, din alimentatie, din ambalajele, containerele si pungile de plastic, din produsele de excretie ale bacteriilor anaerobe aflate in organismul nostru, din pesticizii folositi in productia agricola. Toxinele acumulate in organism contribuie la aparitia de noi afectiuni, exacerbarea afectiunilor existente si inrautatirea treptata a starii generale de sanatate.

Practic, toxinele sunt responsabile pentru multe afectiuni cronice si au un rol determinant in inducerea cancerului. Organismul incearca sa elimine toxinele, dar nu poate face fata asaltului toxic din ziua de astazi. Organele vitale prin care organismul prelucreaza toxinele sunt: ficatul si rinichii, iar eliminarea lor se face prin colon si sistemul urinar. Este important ca ficatul, rinichii, sistemul urinar si colonul sa functioneze eficient.

Protocolul Detoxin este cel mai eficient program pentru detoxificarea organelor esentiale ale organismului. Contine o combinatie complexa de fitonutrienti, intr-o formulatie conceputa pentru un efect sinergistic maximal.

Este recomandabil sa efectuati si o procedura Detoxin pentru a realiza o detoxificare si curatire totala a organismului. Aceasta detoxificare totala este strict necesara inainte de a incepe orice alte protocoale, proceduri sau formulatii specifice diferitelor afectiuni. Persoanele care s-au tratat cu Detoxin, au inceput sa simta efecte pozitive, dupa numai cateva zile de la inceperea procedurii.


Continut Protocol Detoxin:


Colon Cleanser - 100 capsule
Asigura curatirea completa a colonului. In Colon se acumuleaza bacterii nocive, care se inmultesc peste masura in detrimentul bacteriilor folositoare. Produsele de excretie ale acestor bacterii sunt toxice si se asimileaza in organism prin absorbtie la nivel de colon. Contine 6 agenti de curatire si repopulare care lucreaza sinergistic. Acidofilus este o bacterie necesara la nivelul intestinului subtire si intestinului gros. Psylium asigura curatirea peretilor colonului de materiile fecale aderente.

Goutrin - 60 capsule
Un produs unic de la Organika. Detoxifiant si stabilizator al sistemului urinar. Asigura regularizarea acidului uric.


Silimarina 300 mg 90 capsule
Un extract continind 80% substanta activa Silimarin (extras de Armurariu), asigura detoxificarea eficienta a celulei hepatice.

Zeolite Detoxy Max 850 mg 60 capsule
Absoarbe si elimina toxinele si metalele grele din intregul sistem digestiv.Administrare Protocol Detoxin:

Dimineata intre mic dejun si pranz:
1 x  Goutrin
1 x  Silymarin 300

Intre masa de pranz si cina:
1 x Goutrin
2 x Silymarin 300

Seara cu 30-40 minute inainte de culcare cu o cana mare de apa:
3 x  Colon Cleanser
2 x Zeolite Detoxy-MaxReactii adverse si Recomandari:
Nu se cunosc reactii adverse specifice. Este posibil sa se experimenteze un scaun mai moale dupa citeva zile de la inceperea tratamentului. Nu se recomanda copiilor sub 12 ani, femeilor gravide sau care alapteaza. La Detoxin este bine a adauga si Herbal Diuretic. Daca aveti Candida sau Paraziti Intestinali, consultati va rugam si rubrica " Deparazitare Organism" si continuati fie cu Formula Candida fie cu Para Free.

 

Protocol Detoxin Provita Nutrition este un produs original Organika si poate fi comandat online la pretul de 291.1600 lei. Pozele si prezentarea produsului Protocol Detoxin Provita Nutrition sunt cu caracter informativ, echipa Naturavital.ro face eforturi permanente pentru a mentine pozele produselor si prezentarea acestora actualizate.