Coşul tău de cumpărături 0 View Shopping Cart

Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi

Propolgemma spray forte pentru adulti cu alcool 30ml
Cod produs intern
ABCA.00232

Disponibilitate: Stoc terminat

53,17 Lei
Prezentare Propolgemma spray forte pentru adulti cu alcool 30ml

Protejând mucoasa, calmează iritația și reduce durerea de gât și din cavitatea bucală

Propolgemma este un complex molecular, rezultat al cercetării Aboca, compus din rășini, polizaharide și lignine, obținut din muguri de plop negru, din a cărui rășină albinele extrag Propolisul european. Datorită unui proces special de extracție multifracționat, Propolgemma se caracterizează prin prezența unor componente principale tipice propolisului împreună cu compuși funcționali ai țesutului vegetativ din mugurii de plop.
În urma cercetărilor, Aboca a dezvoltat astfel un complex molecular cu capacități deosebite de protecție a mucoaselor cavității orofaringiene.

INDICAȚII
Propolgemma spray forte este indicat în tratamentul durerii de gât și al afecțiunilor cavității bucale (cum sunt stomatitele, aftele și gingivitele) asociate cu senzații de arsură, durere și sensibilitate la deglutiție. Poate fi utilizat și în cazul unor mici leziuni la nivelul gurii, cauzate, de exemplu, de tratamente dentare sau de folosirea unor aparate ortodontice sau proteze dentare. Produsul poate fi folosit și ca protecție preventivă în toate cazurile în care au existat expuneri la agenți externi agresivi sau iritanți (frig, fum, smog). Se recomandă utilizarea produsului începând cu vârsta de 12 ani.

CUM ACȚIONEAZĂ
Fracția rășinoasă și fracția bogată în compuși polizaharidici și lignină acționează sinergic formând o barieră protectoare asupra mucoasei inflamate care, împreună cu proprietățile antioxidante ale flavonoidelor, combate în mod indirect inflamația.
Acest strat protector activ calmează senzația de arsură, reduce hipersensibilitatea atenuând senzația de disconfort și facilitând deglutiția.

MOD DE UTILIZARE
Agitați flaconul înainte de utilizare. Cutia conține pulverizatorul în plic sigilat. La prima utilizare, îndepărtați dopul din aluminiu de pe flacon și introduceți pulverizatorul. Prin aplicatorul prevăzut, se recomandă administrarea a 4 pulverizări în orofaringe de până la 4 ori pe zi. În cazul unor afecțiuni localizate, aplicați direct pe partea afectată. Eventuala prezență a unor mici depuneri se datorează concentrației înalte de extracte și nu afectează calitatea produsului. 

AVERTIZĂRI
A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate sau alergie individuală la una sau mai multe componente ale produsului. Contraindicat la persoanele cu alergie la propolis și la persoanele astmatice. Dacă simptomele persistă, consultați un medic. A se păstra la temperatura camerei și ferit de surse de lumină și căldură. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Data de expirare se referă la produsul păstrat în ambalajul original și în condiții corespunzătoare.

COMPOZIȚIE
Substanțe funcționale:
Propolgemma complex molecular din rășini, polizaharide și lignine (obținut din muguri de plop negru, Popolus nigra L.) în extract hidroalcoolic multifracționat, titrat în Flavonoide totale ≥ 2 mg/ml și Polizaharide (cu greutate moleculară mai mare de 20.000 Da) ≥ 0,53 mg/ml.
De asemenea, conține: Glicerină vegetală, apă, aromă naturală de citrice, ulei esențial de portocal, ulei esențial de lămâi.
Procesul de producție utilizat asigură absența polenului derivat din muguri de plop.

Comentarii Propolgemma spray forte pentru adulti cu alcool 30ml

Scrieţi propria recenzie

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Propolgemma spray forte pentru adulti cu alcool 30ml este un produs original ABOCA si poate fi comandat online la pretul de 53.1662 lei. Pozele si prezentarea produsului Propolgemma spray forte pentru adulti cu alcool 30ml sunt cu caracter informativ, echipa Naturavital.ro face eforturi permanente pentru a mentine pozele produselor si prezentarea acestora actualizate.