Pasta de dinti 60 tablete ChildLife Essential

Pret: 36,56 Lei

Stoc epuizat

| Producator:

Detalii

Formula inovatoare pentru sanatatea cavitatii bucale a copiilor: ajuta la reducerea formarii placii dentare.


 Actiune Toothpaste 60 tablete:

Protejeaza copilul impotriva infectiilor cavitatii bucale, prin puternic efect bactericid si bacteriostatic asupra bacteriei Streptococcus Mutans;  reduce formarea placii dentare prin inhibarea enzimelor bacteriene specifice, prevenind aparitia tartrului la copii; stimuleaza activitatea enzimelor salivare specifice, contribuind la activarea mecanismului natural de aparare a cavitatii bucale; ajuta la albirea dintilor si la cresterea rezistentei acestora; ajuta la prevenirea aparitiei cariilor dentare; reduce simptomatologia in gingivita: inflamatia si sensibilitatea gingiilor, tumefierea, hemoragiile gingivale, respiratia urat mirositoare.


Compozitie Toothpaste 60 tablete:

per tableta: Afin american (Vaccinium macrocarpon) (fruct)(extract patentat ExoCyan®CRAN)  - 3.35 mg; Siliciu - 5.5 mg; Calciu - 2.5 mg; Sodiu - 2.5 mg; Carrageenan - 2.5 mg; Xilitol - 250 mg.


Administrare Toothpaste 60 tablete:

Copii 3-12 ani cate 1 tableta de 2 ori/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate. Se mesteca usor pana se dizolva, se perie si ulterior se clateste cu apa. In cazul in care nu se poate folosi periuta de dinti, tabletele se mesteca usor pana la dizolvare si apoi se elimina.


Producator: ChildLife Essential
Produs Notificat de Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare cu nr. 9640/2015

*Rezultatele nu sunt garantate, pot varia de la persoana la persoana in functie de varsta, stilul de viata al fiecaruia, starea de sanatate dar si de alti factori.

Alti clienti au mai cumparat

Opinia dvs

Ai folosit acest produs?

Spune-ne parerea ta despre Pasta de dinti 60 tablete

Cum evaluezi acest produs? *

Pret
0/5
Efect
0/5
Calitate
0/5