Memory Blend 100 capsule

Pret: 43,92 Lei

In stoc

| Producator: Solaray

Detalii

Produs Notificat de Institutul National de Cercetare
Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare cu nr. 4840/2009

 

Descriere Memory Blend Solaray 100 capsule:

Memory Blend stimuleaza activitatea cerebrala, cu afinitate pentru cortexul cerebral; imbunatateste circulatia sanguina si fluxul de oxigen cerebral; antioxidant (chelateaza fierul in exces din tesutul cerebral); adaptogen (stimuleaza selectiv functiile organismului ajutandu-l sa se adapteze fizic, psihic si imunitar); ajuta la prevenirea scaderii capacitatii intelectuale prin deficit de iod.

Actiune Memory Blend Solaray 100 capsule:

Memory Blend este recomandat ca adjuvant in solicitari intelectuale intense, tulburari de memorie pe termen scurt sau lung, deficit de concentrare, atentie si de invatare; depresie, stres, anxietate, migrene; bolile Alzheimer, Parkinson; deficit de coordonare motorie, acufene; accident vascular cerebral, insuficienta vasculara cerebrala.

Compozitie Memory Blend Solaray 100 capsule:

per 2 capsule: Amestec: Menta (Mentha x piperita)(partea aeriana); Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus)(radacina); Gotu Kola (Centella asiatica)(partea aeriana); Kelp (Laminaria spp.)(planta intreaga); Rozmarin (Rosmarinus officinalis)(partea aeriana); Damiana (Turnera diffusa)(frunza); Nuc cenusiu (Juglans cinerea)(scoarta) - 800 mg; Sodiu - 10 mg.
Componente homeopate 100% naturale: Siliciu 6x, fosfat de fier 3x, fosfat de potasiu 3x.

Administrare Memory Blend Solaray 100 capsule:

Cate 2 capsule/zi la masa cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Contraindicatii Memory Blend Solaray 100 capsule:

A nu se administra femeilor insarcinate sau persoanelor diagnosticate cu hipertiroidism. A nu se administra mai mult de 6 luni consecutiv.

 

*Rezultatele nu sunt garantate, pot varia de la persoana la persoana in functie de varsta, stilul de viata al fiecaruia, starea de sanatate dar si de alti factori.

Alti clienti au mai cumparat

Opinia dvs

Ai folosit acest produs?

Spune-ne parerea ta despre Memory Blend 100 capsule

Cum evaluezi acest produs? *

Calitate
0/5
Pret
0/5
Efect
0/5