Melissa 60 comprimate Alevia
Cod produs intern
FLOR.00163

Disponibilitate: Stoc terminat

54,64 Lei
Descriere

Detalii

Compozitie
Cyracos® 600mg – Melissa officinalis (Roinita extract 5-8:1 din parti aeriene, cu 7-15% acid rosmarinic). Cyracos este marca inregistrata Naturex.

Utilizare / administrare
Cate 1 comprimat de 2-3 ori pe zi sau la recomandarea specialistului.

Caracteristici
Melissa sau Roinita este una dintre cele mai valoroase plante pentru managementul stresului, asigurarea starii de bine si a relaxarii organismului. Efect benefic in reglarea activitatii sistemului nervos.

Acest produs foloseste un extract unic, recunoscut la nivel mondial - Cyracos® - obtinut din culturi atent controlate de varietati botanice selectionate de Roinita (Melissa Officinalis).

Eficienta sa a fost dovedita prin numeroase studii, care au constatat o diminuare semnificativa a manifestarilor asociate stresului dupa numai doua saptamâni de administrare.
 
Efecte
- Ajuta la inducerea relaxarii si a starii de bine, a confortului psihic, calmului si echilibrului. Sustine somnul profund si odihnitor
- Contribuie la diminuarea starilor depresive si anxioase, de neliniste, iritabilitate, nervozitate, hiperexcitabilitate nervoasa
- Efect benefic in scaderea simptomelor asociate stresului: tensiune psihica, instabilitate emotionala, astenie, tulburari digestive.

Contraindicatii
A nu se administra femeilor insarcinate, celor care alapteaza, persoanelor cu hipotiroidie, celor care folosesc calmante si sedative de sinteza. Contine lactoza.


Recenzii

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Scrieţi propria recenzie

Comentariul dvs pentru: Melissa 60 comprimate Alevia

Cum notaţi acest produs? *

 
1 o stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pret
Efect
Calitate

Scrieţi propria recenzie

Comentariul dvs pentru: Melissa 60 comprimate Alevia

Cum notaţi acest produs? *

 
1 o stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Pret
Efect
Calitate

*Rezultatele nu sunt garantate, pot varia de la persoana la persoana in functie de varsta, stilul de viata al fiecaruia, starea de sanatate dar si de alti factori. Informatiile prezentate pe site au scop informativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al  altui specialist. Toate preturile afisate pe site sunt finale si contin TVA.