Mastic Gum 45 capsule

Pret: 147,75 Lei

In stoc

| Producator: Solaray

Detalii

Produs Notificat de Institutul National de Cercetare 

Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare cu nr. 8057/2013

 

Descriere Mastic Gum Solaray 45 capsule:

Rasina se obtine in insula greceasca Chios, in Marea Egee, unde este cunoscut si sub numele de "Lacrimi de Chios". Inca din Evul Mediu in aceasta insula se cultiva, recolta si folosea rasina din arborele de mastic in afectiuni gastro-intestinale.

Actiune Mastic Gum Solaray 45 capsule:

Mastic Gum este antibacterian impotriva Helicobacter pylori care infecteaza mucoasa stomacului si a duodenului si provoaca ulcerul gastric si duodenal. Infectia provocata de Helicobacter pylori este asociata cu risc crescut de aparitie a cancerului gastric, limfoamelor de tip MALŢ (forme de neoplazii ale mucoasei digestive), eczemelor, a bolii de reflux gastroesofagian si a halenei digestive.

Mastic Gum protejeaza impotriva ulceratiilor prin actiune antisecretoare si citoprotectiva asupra mucoasei gastrice si duodenale; complementar in terapiile antitumorale: ajuta la inducerea apoptozei, inhibarea angiogenezei in cancerul de colon si ajuta la prevenirea aparitiei cariei dentare prin reducerea placii bacteriene dentare.

Compozitie Mastic Gum Solaray 45 capsule:

per 2 capsule: Mastic (Pistacia lentiscus)(extract din rasina)(garantat 350mg [35%] acizi alfa si masticonici) - 1000 mg.

Administrare Mastic Gum Solaray 45 capsule:

Cate 2 capsule/zi cu 1 ora inainte de micul dejun sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

*Rezultatele nu sunt garantate, pot varia de la persoana la persoana in functie de varsta, stilul de viata al fiecaruia, starea de sanatate dar si de alti factori.

Alti clienti au mai cumparat

Opinia dvs

Ai folosit acest produs?

Spune-ne parerea ta despre Mastic Gum 45 capsule

Cum evaluezi acest produs? *

Calitate
0/5
Pret
0/5
Efect
0/5