Lecitina Organika 1200 mg 90 capsule
Cod produs intern
OHP-074

Disponibilitate: Stoc terminat

58,00 Lei
Descriere

Detalii

Descriere Lecitina 1200 mg 90 capsule:

Extrasa din soiuri de soia superioare, nemodificate genetic si cultivata special la Universitatea de Stat din Iowa, SUA. O sursa 100% naturala de fosfolipide (Fosfatidil Colina, Fosfatidil Serina). Prin continutul bogat in fosfolipide naturale bio-disponibile, Lecitina pura de la Organika este un produs de calitate superioara extrasa din soiuri de soia superioare cultivate sub controlul Universitatii de Stat din Iowa, SUA. Fosfolipidele din Lecitina (in special Colina), precum si Inosina sunt elemente esentiale pentru functionarea creierului si implicit a memoriei, deci se recomanda persoanelor de orice varsta care depun o activitate intelectuala intesa, elevilor si studentilor.


Actiune Lecitina 1200 mg 90 capsule:

Lecitina nu este necesara doar pentru creier. Fosfolipidele intervin in metabolizarea lipidelor si, de aceea, Lecitina este un adjuvant in tratamentul Hipercolesteromiei (Colesterol marit). Este de asemena utila in bolile cardio-vasculare, avand un efect de curatire a arterelor. Administrata cu regularitate, Lecitina ajuta si la ameliorarea durerilor articulare. Recomandat pentru memorie, activitate intelectuala, colesterol marit, afectiuni circulatorii.


 Compozitie Lecitina 1200 mg 90 capsule:

Lecitina pura extrasa din non-GMO soia - 1200 mg;
Excipienti: gelatina, glicerina si apa purificata - 400 mg.

Nu contine: lactate, ou, fermenti, conservanti, coloranti sau indulcitori artificiali, grau, gluten sau porumb.


Administrare Lecitina 1200 mg 90 capsule:

1 – 3 capsule pe zi in timpul meselor, cu un pahar mare de apa sau la sugestia medicului. 

Recenzii

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Scrieţi propria recenzie

Comentariul dvs pentru: Lecitina Organika 1200 mg 90 capsule

Cum notaţi acest produs? *

 
1 o stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Calitate
Pret
Efect

Scrieţi propria recenzie

Comentariul dvs pentru: Lecitina Organika 1200 mg 90 capsule

Cum notaţi acest produs? *

 
1 o stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Calitate
Pret
Efect

*Rezultatele nu sunt garantate, pot varia de la persoana la persoana in functie de varsta, stilul de viata al fiecaruia, starea de sanatate dar si de alti factori. Informatiile prezentate pe site au scop informativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al  altui specialist. Toate preturile afisate pe site sunt finale si contin TVA.