Comenzi Telefonice L-V 09:00-17:00
0755.914.091 sau 0720.240.882

Cosul meu0Item(s)

Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi

Jarro Dophilus EPS 15 capsule vegetale

Jarro Dophilus EPS 15 capsule vegetale Jarrow Formulas

48,77 Lei

Jarro Dophilus EPS 15 capsule vegetale

Producator:

Jarrow Formulas

Vizualizare generală rapidă

15 capsule vegetale filmate gastrorezistente. Contribuie la echilibrarea si refacerea florei microbiene intestinale.COMANDA TELEFONIC

Zilnic intre 8:00 - 20:00

Disponibilitate: Stoc terminat

48,77 Lei

Livrare 24-48 ore. Pret  15 lei
TRANSPORT GRATUIT
PESTE 300 LEI
Plata se face la primirea produselor.

Cum comand

Detalii

Jarro-Dophilus EPS ofera rezistenta crescuta la actiunea distructiva a lizozimului din saliva, a pH-ului acid din stomac, a sarurilor biliare si a enzimelor pancreatice, datorita capsulelor entero-solubile.

Despre probiotice
“Probiotice” provine din limba greaca si inseamna “pentru viata”. Probioticele sunt microorganisme vii, nepatogene, cu efecte extrem de benefice asupra sanatatii. Probioticele actioneaza in cavitatea bucala, tubul digestiv, caile respiratorii si in sistemul uro-genital. Tulpina Bifidobacterium longum BB536 (Morinaga) este produsa de Morinaga Milk Industry Co. Tokyo, Japonia, iar celelalte opt tulpini sunt produse de Institutul Rosell-Lallemand Inc.
Din anul 1934 Institutul Rosell, lider in domeniul cercetarii si tehnologiei de producere a probioticelor, studiaza, dezvolta, produce si comercializeaza tulpini de probiotice sigure pentru uzul uman. Tulpinile Lactobacillus rhamnosus R0011, Lactobacillus casei R0256/R0215, Lactobacillus plantarum R0202/R1012, Lactobacillus acidophilus R0052, Bifidobacterium longum BB536 (Morinaga), Bifidobacterium breve R0070 sunt patentate si protejate ca marca inregistrata de Institutul Pasteur din Paris. Beneficiile si siguranta administrarii celor 8 tulpini selectate au fost dovedite prin studii clinice in vitro si in vivo. Prin actiunea sinergica a acestor 8 tulpini cu spectre diferite de actiune se asigura eficienta maxima a produselor.


Actiune Jarro-Dophilus EPS 15 capsule vegetale

Proprietati:
- reactivarea a peste 90% din bacteriile probiotice intre 20 si 90 minute dupa administrare;

- rezistenta la peristaltismul intestinal si capacitatea de a coloniza intestinul prin adeziune la celulele epiteliale intestinale prin stimularea sintezei de polizaharide;

- rezistenta la actiunea antibioticelor;

- actiune antagonista asupra agentilor patogeni:

       - inhiba competitiv aceiasi nutrienti si aceiasi receptori de pe mucoasa intestinala,

       - ajuta la scaderea pH-ului prin descompunerea glucidelor in acizi organici (acid lactic, butiric, acetic, propionic etc.),

       - ajuta la producerea de peroxid de hidrogen (H2O2)(care reduce aderarea microorganismelor patogene la peretele intestinal) si substante naturale antimicrobiene - bacteriocine (lactacin, bacteriocin, nisin, pediocin etc.)

Contribuie la:

- echilibrarea si refacerea florei microbiene intestinale afectata de antibiotice si chimioterapie;

- reducerea manifestarilor si recurentei tulburarilor digestive, uro-genitale, pulmonare, cutanate;

- mentinerea sanatatii cavitatii bucale prin reducerea microorganismelor specifice;

- reglarea tranzitului intestinal in reactii alergice digestive, constipatie, diaree si reducerea manifestarilor acestora (colici, balonare, flatulenta, halena de origine digestiva);

- stimularea enzimelor proprii celulelor epiteliale ale tractului digestiv (de ex.: invertaza, maltaza, lactaza);

- scaderea permeabilitatii mucoasei intestinale pentru toxine endogene prin stimularea productiei de mucina si de acizi grasi cu lant scurt (de ex.: acidul butiric) care sunt principala sursa de energie a celulelor epiteliale din mucoasa colonului, reduc productia imunoglobulinei E (IgE) implicata in cresterea nivelului histaminei;

- mentinerea integritatii mucoasei intestinale si reducerea ulceratiilor;

- reglarea actiunii citokinelor proinflamatoare secretate de celulele epiteliale intestinale;

- modularea imunitatii specifice si nespecifice: reduc endotoxinele care declanseaza reactii imune, stimuleaza proliferarea globulelor albe din tesutul limfoid asociat intestinului care face parte din sistemul imunitar (GALT), stimuleaza secretia imunoglobulinei A (IgA);

- sinteza vitaminelor din complexul B si a vitaminei K.


Compozitie Jarro-Dophilus EPS 15 capsule vegetale (Per 1 capsula)

Amestec patentat de 8 tulpini bacterii probiotice 5 mld

Bifidobacterium longum BB536 (Morinaga), Bifidobacterium breve R0070, Lactobacillus casei R0215, Lactobacillus plantarum R1012, Lactobacillus helveticus (L. acidophilus) R0052, Lactobacillus rhamnosus R0011, Pediococcus acidilactici R1001, Lactococcus lactis ssp. lactis R1058, amidon din cartofi(agent de ingrosare), hidroxipropilmetilceluloza (capsula vegetala), pelicula de acoperire cu invelis de protectie enterica, stereat de magneziu (sursa vegetala)(agent antiaglomerant), vitamina C (antioxidant)

Contine: lactate (lapte), soia (urme). NU contine: grau, gluten, ou, peste/crustacee, nuci/alune.


Administrare Jarro-Dophilus EPS 15 capsule vegetale

Cate 1 capsula de 1-4 ori/zi cu apa sau suc natural, preferabil pe stomacul gol sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
Capsulele rezista la temperatura de 18-22°C.

Ajunge pana la 60 de zile de administrare.


Precautii Jarro-Dophilus EPS 15 capsule vegetale

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, acestea neindicand o modificare a eficacitatii sau sigurantei produsului. Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Contraindicatii: Administrarea de catre copiii mici, femeile insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza, persoanele cu alergii la oricare dintre componente se poate face doar la recomandara medicului de specialitate.

Efecte secundare: NU s-au evidentiat la dozele prescrise.


Aviz SNPMAPS AA 6734/2013

  1. Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Ai folosit acest produs?

Cum notaţi acest produs? *

  o stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Pret
Efect
Calitate

Comanda Telefonic Jarro Dophilus EPS 15 capsule vegetale
0720.240.882


*Rezultatele nu sunt garantate, pot varia de la persoana la persoana in functie de varsta, stilul de viata al fiecaruia, starea de sanatate dar si de alti factori. Informatiile prezentate pe site au scop informativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al  altui specialist. Toate preturile afisate pe site sunt finale si contin TVA.

Jarro Dophilus EPS 15 capsule vegetale Jarrow Formulas pret 48,77 Lei