Gheara diavolului 525 mg 100 capsule vegetale
Cod produs intern
NR-22

Disponibilitate: Stoc terminat

79,00 Lei
Descriere

Detalii

Descriere Gheara diavolului 525 mg 100 capsule vegetale:

Devil’s Claw de la New Roots este unul dintre cele mai potente produse de pe piaţa, având 525 mg de extract. Devil’s Claw este extras din rădăcină de Harpagophytum procumbens şi conţine un complex de Iridoid glycoside, flavonoizi, acizi fenolici, chinine şi altele, dar cele mai importante componente sunt harpagozidele.

Fiecare capsulă de Devil’s Claw de la New Roots conţine 525 mg de gheara diavolului extrasă din tubulii secundari, având cea mai mare concentrație de harpagozide.

Studiile efectuate în Germania au arătat că ingredientul activ din gheara diavolului, harpagozidele, sunt eficiente în ameliorarea durerii de spate, gât și umeri, fără efecte secundare, precum unele antiinflamatoare comerciale.

Într-un studiu efectuat pe o perioada de 4 luni, pe un lot de 122 bolnavi de osteoartrită la şolduri şi genunchi care au administrat Devil’s Claw, a condus la reducerea durerilor şi îmbunătăţirea funcţionalităţii la fel de eficient ca cele mai bune medicamente de sinteză de pe piaţa europeană, dar fără nici un fel de efecte secundare atribuite medicaţiei de sinteză.


Compozitie Gheara diavolului 525 mg 100 capsule vegetale:

Ingrediente / capsulă:
Pulbere din tuberculi secundari de Gheara-diavolului (Harpagophytum procumbens) - 525 mg;
Capsulă vegetală: hidroxipropilmetilceluloză, apă purificată;
Agent antiaglomerant: săruri de magneziu şi ale acizilor graşi vegetali.

Nu conţine: gluten, soia, grâu, porumb, ouă, produse lactate, fermenţi, citrice, agenţi de conservare, arome sau coloranţi artificiali, amidon, zahăr, nici OMG.


Administrare Gheara diavolului 525 mg 100 capsule vegetale:

Mod de utilizare (adulţi): câte 1-2 capsule de 2 ori pe zi sau cum vă recomandă specialistul. Utilizaţi suplimentul minimum 2-3 luni pentru a constata efectele benefice.


Atentionari: Consultaţi specialistul înainte de utilizare dacă sunteţi însărcinată sau alăptaţi. Consultaţi specialistul dacă simptomele persistă sau se agravează. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

Recenzii

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Scrieţi propria recenzie

Comentariul dvs pentru: Gheara diavolului 525 mg 100 capsule vegetale

Cum notaţi acest produs? *

 
1 o stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Efect
Calitate
Pret

Scrieţi propria recenzie

Comentariul dvs pentru: Gheara diavolului 525 mg 100 capsule vegetale

Cum notaţi acest produs? *

 
1 o stea
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Efect
Calitate
Pret

*Rezultatele nu sunt garantate, pot varia de la persoana la persoana in functie de varsta, stilul de viata al fiecaruia, starea de sanatate dar si de alti factori. Informatiile prezentate pe site au scop informativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al  altui specialist. Toate preturile afisate pe site sunt finale si contin TVA.