Formula 3 Sirop de tuse 118.5 ml - gust de fructe ChildLife Essential

Pret: 76,68 Lei

In stoc

| Producator:

Detalii

Cough Syrup este protector al cailor respiratorii superioare si inferioare: amelioreaza tusea; reduce secretiile mucoaselor; stimuleaza fluidificarea secretiilor si expectoratia mucusului din caile respiratorii; reduce uscaciunea si ritarea de la nivelul gatului si bronhiilor. Cough Syrup este un imunostimulator, antioxidant, detoxifiant; antiinflamator, antipiretic, sudorific; bacteriostatic, antiviral, antifungic; ajuta la eliminarea lichidelor in exces din cavitatile corpului (hidrotorax, pleurezie, edem pulmonar); stimuleaza regenerarea tisulara; antihistaminic.


Actiune Cough Syrup 118.5 ml - gust de fructe:

Cough Syrup este recomandat ca adjuvant in: gripa; rinita, sinuzita, rinofaringita, faringita, laringita, laringotraheita, traheita, traheobronsita, bronsita, astm bronsic, bronhopneumonie, pneumonie; emfizem pulmonar, pleurezie.


Compozitie Cough Syrup 118.5 ml - gust de fructe:

per lingurita (5ml): Soc (Sambucus nigra)(floare) - 0.15 ml; Pelargonium sidoides(radacina) - 2.75 ml; Cires salbatic (Prunus serotina)(scoarta) - 0.1 ml.


Administrare Cough Syrup 118.5 ml - gust de fructe:

Copii 2-4 ani: ½ lingurita la fiecare 3 ore sau la nevoie;
Copii 5-11 ani: 1 lingurita la fiecare 3 ore sau la nevoie. Pentru copiii sub 2 ani se va administra conform recomandarii consultantului de specialitate. A se agita inainte de utilizare.


Precautii Cough Syrup 118.5 ml - gust de fructe:

A nu se administra in caz de tuse cronica (precum cea asociata astmului) sau in tuse asociata cu mucus excesiv decat la recomandarea unui specialist. A se intrerupe administrarea si a se consulta specialistul daca tusea persista mai mult de o saptamana, tinde sa reapara sau este asociata cu febra, eruptii cutanate, durere de cap persistenta.


Producator: ChildLife Essential
Produs Notificat de Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare IBA cu nr. AA 5983/2011

*Rezultatele nu sunt garantate, pot varia de la persoana la persoana in functie de varsta, stilul de viata al fiecaruia, starea de sanatate dar si de alti factori.

Alti clienti au mai cumparat

Opinia dvs

Ai folosit acest produs?

Spune-ne parerea ta despre Formula 3 Sirop de tuse 118.5 ml - gust de fructe

Cum evaluezi acest produs? *

Pret
0/5
Efect
0/5
Calitate
0/5