Formula 3 Sirop de tuse 118.5 ml - gust de fructe

Pret: 76,68 Lei

In stoc

COMENZI TELEFONICE
0720.240.882

Detalii

Cough Syrup este protector al cailor respiratorii superioare si inferioare: amelioreaza tusea; reduce secretiile mucoaselor; stimuleaza fluidificarea secretiilor si expectoratia mucusului din caile respiratorii; reduce uscaciunea si ritarea de la nivelul gatului si bronhiilor. Cough Syrup este un imunostimulator, antioxidant, detoxifiant; antiinflamator, antipiretic, sudorific; bacteriostatic, antiviral, antifungic; ajuta la eliminarea lichidelor in exces din cavitatile corpului (hidrotorax, pleurezie, edem pulmonar); stimuleaza regenerarea tisulara; antihistaminic.


Actiune Cough Syrup 118.5 ml - gust de fructe:

Cough Syrup este recomandat ca adjuvant in: gripa; rinita, sinuzita, rinofaringita, faringita, laringita, laringotraheita, traheita, traheobronsita, bronsita, astm bronsic, bronhopneumonie, pneumonie; emfizem pulmonar, pleurezie.


Compozitie Cough Syrup 118.5 ml - gust de fructe:

per lingurita (5ml): Soc (Sambucus nigra)(floare) - 0.15 ml; Pelargonium sidoides(radacina) - 2.75 ml; Cires salbatic (Prunus serotina)(scoarta) - 0.1 ml.


Administrare Cough Syrup 118.5 ml - gust de fructe:

Copii 2-4 ani: ½ lingurita la fiecare 3 ore sau la nevoie;
Copii 5-11 ani: 1 lingurita la fiecare 3 ore sau la nevoie. Pentru copiii sub 2 ani se va administra conform recomandarii consultantului de specialitate. A se agita inainte de utilizare.


Precautii Cough Syrup 118.5 ml - gust de fructe:

A nu se administra in caz de tuse cronica (precum cea asociata astmului) sau in tuse asociata cu mucus excesiv decat la recomandarea unui specialist. A se intrerupe administrarea si a se consulta specialistul daca tusea persista mai mult de o saptamana, tinde sa reapara sau este asociata cu febra, eruptii cutanate, durere de cap persistenta.


Producator: ChildLife Essential
Produs Notificat de Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare IBA cu nr. AA 5983/2011

Opinia dvs

Ai folosit acest produs?

Spune-ne parerea ta despre Formula 3 Sirop de tuse 118.5 ml - gust de fructe

Cum evaluezi acest produs? *

Pret
0/5
Efect
0/5
Calitate
0/5
Formula 3 Sirop de tuse 118.5 ml - gust de fructe 0 out of 1 5 based on ratings. user reviews.

 

 

Formula 3 Sirop de tuse 118.5 ml - gust de fructe ChildLife Essential pret 76,68 Lei