Florasone Eczema Cream 28.35 grame

Pret: 43,09 Lei

Stoc epuizat

| Producator:

Detalii

Produs Notificat de Ministerul Sanatatii cu nr. MS 62288/2012

 

Actiune Florasone Eczema Cream 28.35 grame:

Florasone Eczema Cream are efecte adjuvante pentru: ameliorarea simptomelor in prurit, eruptii si iritatii cutanate, umflaturi, vezicule; este antiinflamator: reduce durerea si senzatia de arsura a pielii la nivel local si ajuta in ameliorarea simptomelor in unele tipuri de eczeme (dermatite): dermatita atopica, dermatita de contact, dermatita seboreica, eczema asteatotica (xerotica); hidrateaza la nivel local, reducand exfolierea pielii; antibacterian: ajuta la prevenirea infectiilor cutanate; antialergic la nivel cutanat: reduce sensibilitate la sapun, detergenti, cosmetice, bijuterii; cicatrizant.

Compozitie Florasone Eczema Cream 28.35 grame:

per tub: 10% tinctură de Cardiospermum halicacabum HPUS*
* Ingredient inclus in Farmacopeea Homeopata Americana.

Administrare Florasone Eczema Cream 28.35 grame:

Adulţi şi copii peste 2 ani: se aplică crema pe zona afectată de maxim 4 ori/zi. Se masează uşor. A se utiliza pentru copii sub 2 ani doar la recomandarea consultantului de specialitate. Înainte de utilizare, se recomandă persoanelor cu hipersensibilitate testarea pe o zonă mică.

*Rezultatele nu sunt garantate, pot varia de la persoana la persoana in functie de varsta, stilul de viata al fiecaruia, starea de sanatate dar si de alti factori.

Opinia dvs

Ai folosit acest produs?

Spune-ne parerea ta despre Florasone Eczema Cream 28.35 grame

Cum evaluezi acest produs? *

Calitate
0/5
Pret
0/5
Efect
0/5