Comenzi Telefonice L-V 09:00-17:00
0755.914.091 sau 0720.240.882

Cosul meu0Item(s)

Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi

Fier - Liquid Iron 118.50 ml cu gust de fructe

Fier - Liquid Iron 118.50 ml cu gust de fructe ChildLife Essential

80,60 Lei

sau comanda telefonic 0720.240.882

Fier - Liquid Iron 118.50 ml cu gust de fructe

Producator:

ChildLife Essential

Vizualizare generală rapidă

Fierul este o componenta importanta a hemoglobinei, mioglobinei si feritinei. Aceste proteine sunt implicate in transportul, depozitarea si eliberarea de oxigen in tesuturi. Deficitul de fier din organism se intanleste frecvent la sugarii de peste sase luni si la copiii mici.COMANDA TELEFONIC

Zilnic intre 8:00 - 20:00

Disponibilitate: In stoc

80,60 Lei

Livrare 24-48 ore. Pret  15 lei
TRANSPORT GRATUIT
PESTE 300 LEI
Plata se face la primirea produselor.

Cum comand

Detalii

Liquid Iron de la ChildLife Essential contine fier bisglicinat care este o forma de fier chelatat (doua molecule ale aminoacidului glicina sunt legate covalent la o molecula de fier) care asigura:

- toleranta digestiva: nu produce constipatie, greata, gust metalic, manifestari care pot aparea in cazul administrarii suplimentelor cu fier anorganic (in stomac fierul bisglicinat nu se disociaza in fier si glicina);
- biodisponibilitate crescuta: fierul bisglicinat este absorbit usor datorita afinitatii crescute a celulelor intestinului subtire pentru aminoacizi (glicina); molecula de fier bisglicinat fiind neutra electric nu adera la peretele intestinal si nu formeaza cu alte substante (de ex.: fitati, oxalati, polifenoli, unele medicamente etc.) compusi insolubili care nu pot fi utilizati de organism si sunt eliminati prin fecale, reducand absorbtia atat a fierului cat si a celorlalte substante; capacitate crescuta de transfer a fierului in sange datorita masei moleculare mici (aproximativ 204 Daltoni);
- siguranta in administrare: nu produce toxicitate: dupa absorbtia in mucoasa intestinala fierul bisglicinat este descompus in fier si glicina si utilizat in functie de nevoile organismului; nu blocheaza absorbtia altor elemente nutritive (de ex.: vitamina E, vitamina C, calciu): fierul bisglicinat se absoarbe la nivelul receptorilor pentru proteine din intestinul subtire, lasand liberi receptorii pentru celelalte grupe de nutrienti; nu modifica proprietatile alimentelor in care este adaugat.


Actiune Fier - Liquid Iron 118.50 ml cu gust de fructe:

Fierul este un element esential pentru sanatatea organismului. Are un rol important in oxigenarea tesuturilor, dezvoltarea sistemului imunitar, integritatea tesutului conjunctiv, sanatatea cardiovasculara si dezvoltarea cognitiva. Fierul este o componenta importanta a hemoglobinei, mioglobinei si feritinei. Aceste proteine sunt implicate in transportul, depozitarea si eliberarea de oxigen in tesuturi. Deficitul de fier din organism se intalneste frecvent la sugarii de peste sase luni si la copiii mici.

Liquid Iron este recomandat ca adjuvant pentru:
- formarea normala a globulelor rosii si a hemoglobinei;
- transportul normal al oxigenului in corp;
- functia cognitiva normala;
- reducerea oboselii si extenuarii;
- metabolismul energetic normal;
- functionarea normala a sistemului imunitar;
- procesul de diviziune celulara normala.


Compozitie Fier - Liquid Iron 118.50 ml cu gust de fructe:

per 1 lingurita (5 ml): Fier (bisglicinat) - 10 mg.


 Administrare Fier - Liquid Iron 118.50 ml cu gust de fructe:

Copii sub 1 an: cate ½ – 1 lingurita/zi.
Copii 1-4 ani: cate ½ -1 lingurita/zi.
Copii peste 4 ani: 1 lingurita/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate. A se administra simplu sau amestecat cu bautura preferata a copilului. A se agita bine inainte de utilizare.


 Precautii Fier - Liquid Iron 118.50 ml cu gust de fructe:

Supradoza accidentala cu produse ce contin fier este letala pentru copiii sub 6 ani.


Producator: ChildLife® Essentials
Produs Notificat de Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare IBA cu nr. 2278/2013

  1. Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Ai folosit acest produs?

Cum notaţi acest produs? *

  o stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Calitate
Pret
Efect

Comanda Telefonic Fier - Liquid Iron 118.50 ml cu gust de fructe
0720.240.882


*Rezultatele nu sunt garantate, pot varia de la persoana la persoana in functie de varsta, stilul de viata al fiecaruia, starea de sanatate dar si de alti factori. Informatiile prezentate pe site au scop informativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boala/afectiune. Ele sunt oferite pentru ajutorul consumatorului si nu substituie sfatul medicului si/sau al  altui specialist. Toate preturile afisate pe site sunt finale si contin TVA.

Fier - Liquid Iron 118.50 ml cu gust de fructe ChildLife Essential pret 80,60 Lei