Echinacea 100 capsule Solaray

Pret: 63,93 Lei

Stoc epuizat

| Producator: Solaray

Detalii

Produs Notificat de Institutul National de Cercetare
Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare cu nr. AA 7319/2012

 

Actiune Echinacea Solaray 100 capsule:

Echinacea este recomandata ca adjuvant pentru: cresterea numarului si activitatii celulelor sistemului imunitar; stimularea fagocitelor; inhibarea hialuronidazei, enzima secretata de bacterii, care le faciliteaza patrunderea in celulele sanatoase; inhibarea reproducerii bacteriene, virale, fungice; stimularea regenerarii tisulare; reducerea inflamatiilor; detoxifierea sanguina si limfatica  (imbunatateste functia de detoxifiere a ficatului).

Compozitie Echinacea Solaray 100 capsule:

per 1 capsula: Echinacea (Echinacea angustifolia - radacina) - 230 mg; Echinacea (Echinacea purpurea - radacina) - 230 mg.

Administrare Echinacea Solaray 100 capsule:

Cate 1-3 capsule de 2 ori/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate. Pentru rezultate optime se administreaza minim 14 zile fara intrerupere.

Precautii Echinacea Solaray 100 capsule:

A nu se administra mai mult de 8 saptamani consecutiv.  A nu se administra persoanelor cu boli autoimune. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

*Rezultatele nu sunt garantate, pot varia de la persoana la persoana in functie de varsta, stilul de viata al fiecaruia, starea de sanatate dar si de alti factori.

Alti clienti au mai cumparat

Opinia dvs

Ai folosit acest produs?

Spune-ne parerea ta despre Echinacea 100 capsule

Cum evaluezi acest produs? *

Pret
0/5
Efect
0/5
Calitate
0/5