Coşul tău de cumpărături 0 View Shopping Cart

Nu aveti nici un produs adaugat in cosul de cumparaturi

De ce sa alegeti Naturavital.ro?

  1. Avem o experianta de 6 ani in comercializarea produselor naturiste si zeci de mii de comenzi livrate cu succes.
  2. Nu vindem mii de produse pentru ca le selectam cu atentie pentru a va oferi produse de cea mai buna calitate si cu un efect terapeutic cat mai mare.
  3. Cautam in permanenta sa aducem produse noi de cea mai buna calitate si la cel mai bun pret.
  4. Lucram cu importatorii directi ai produselor astfel incat sa va oferim garantia unor produse originale si cu un termen de valabilitate cat mai mare.
  5. Toate produsele comercializate sunt originale si avizate pentru a fi vandute in Romania.
  6. Verificam cu atentie fiecare produs expediat si le protejam antisoc astfel incat sa ajunga in cele mai bune conditii la dvs.
  7. Va punem la dispozitie 3 linii telefonice de Luni pana Duminica intre orele 9:00 - 21:00 la care puteti efectua comenzi sau puteti obtine informatii suplimentare despre produsele comercializate. Orange: 0755.914.091 Vodafone: 0720.240.882 RDS: 0771.456.638
  8. Livram comenziile dvs oriunde in Romania prin curierat rapid Cargus sau serviciul rapid Prioripost-Posta Romana la pretul de 10 lei indifierent de modalitatea aleasa fara sa va percepem taxe suplimentare pentru greutate sau km suplimentari. In plus comenziile care depasesc 299.99 lei sunt livrate gratuit prin curierat sau posta in functie de solicitarea dvs.
  9. Plata produselor comandate se face in momentul in care ati primit pachetul sau la solicitarea dvs prin transfer bancar.
  10. Acceptam returnarea produselor in conditii optime, sigilate si nedeteriorate in termen de 30 de zile de la data primirii acestora astfel incat dvs sa fiti pe deplin multumiti.