Pachet ColaFast Colagen Rapid 2+1 Gratis GOOD DAYS THERAPY

Pret normal: 112,57 Lei

Special Price 90,00 Lei

In stoc

| Producator: GOOD DAYS THERAPY

Detalii

ColaFast® Colagen Rapid conține o formulă naturală unică în România ce a fost creată și dezvoltată în laboratoarele Partners Canada și care combină 3 tipuri de colagen: 

  • Colagen Cartidyss® - formulă brevetată extrasă din cartilajul de pisică de mare (sursă marină rară de calitate superioară cu absorbție specifică la nivelul cartilajului articular
  • Colagen Collyss® - formulă brevetată extrasă din pește marin (sursă marină de calitate superioară cu absorbție specifică la nivelul tendoanelor și ligamentelor)
  • Colagen nativ tip II

Formula este îmbogățită cu vitamina C care ajută la o absorbție ridicată a celor 3 tipuri de colagen.

Pe măsura înaintării în vârstă, scade sinteza de colagen, rezistența cartilajului se deteriorează și atunci e necesară o sursă de colagen de calitate superioară, cu grad de absorbție ridicat. Să nu uităm că baza sănătății noastre constă atât în ceea ce consumăm, cât și, în egală măsură, în ceea ceea ce absorbim și asimilăm.În cazul suplimentelor alimentare, absorbția este esențială pentru eficiența lor terapeutică.
 
Avantajele unice și protejate de brevete ale ColaFast® Colagen Rapid:
·       Conține 2 formule brevetate de colagen marin - Collyss® și  Cartidyss®. Brevetul oferă siguranță și încredere în calitatea, funcționalitatea și eficiența unui produs.
·       Collyss® și  Cartidyss® au mărimea particulelor de colagen de 2000, respectiv 3000 daltoni, ceea ce face ca absorbția să fie rapidă și net superioară față de colagenul animal obișnuit (mărimea particulei de până la 50.000-100.000 daltoni) sau chiar față de alte forme de colagen marin obișnuit (mărimea particulei este de până la 10.000 daltoni).
 

Beneficiile ColaFast® Colagen Rapid:

• Contribuie la susținerea mobilității și flexibilității  la nivelul articulațiilor, tendoanelor și ligamentelor având și un efect antiinflamator;

•  Contribuie la reducerea disconfortului articular și muscular;

•  Ajută la hrănirea cartilajului articular și asigură rezistența acestuia la compresie;

•  Recomandat pentru îmbunătățirea funcțiilor articulațiilor deteriorate și întărirea tendoanelor și ligamentelor;

•  Este benefic  în perioada de recuperare după accidente ale aparatului locomotor.

 

Ingrediente:agent de încărcare: amidon de porumb; capsulă: gelatină, dioxid de titan;Colagen Cartidyss® (proteine de colagen tip II, formulă brevetată extrasă din cartilaj de pisică de mare) 33,33mg; ColagenCollys® (proteine colagen de tip I, formulă brevetată extrasă dinpește) 22,22mg; Vitamina C: acid ascorbic 20mg;emulsifiant: stearat de magneziu;colagen nativ tip II 0,5mg.

Mod de utilizare: 1 capsulă pe zi, în timpul sau după masă,cu o cantitate suficientă de lichid. În cazuri deosebite sau pentru persoanele supraponderale, se poate mări doza la 2 capsule pe zi.

Mod de prezentare:Cutie cu 2 blistere a câte 15 capsule a 524,9g (Greutate netă 15,75 g)

Condiții de păstrare:  A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat.

ContraindicațiiNu se administrează copiilor cu vârsta de până la 3 ani, femeilor însărcinate sau care alaptează, precum și persoanelor cu intoleranță individuală la pește sau/și pisică de mare sau la oricare dintre componentele preparatului. Conține ingrediente de origine marină, posibil alergenice (pește și pisică de mare).

Producător: Partners Inc., 1stCanadian Place, Ontario, Canada, exclusiv pentruBiopol gn sro, Praga, Cehia, divizia europeană a Pharma United Inc., Ontario, Canada.

*Rezultatele nu sunt garantate, pot varia de la persoana la persoana in functie de varsta, stilul de viata al fiecaruia, starea de sanatate dar si de alti factori.

Alti clienti au mai cumparat

Opinia dvs

Ai folosit acest produs?

Spune-ne parerea ta despre Pachet ColaFast Colagen Rapid 2+1 Gratis

Cum evaluezi acest produs? *

Pret
0/5
Efect
0/5
Calitate
0/5