Bioflavonoizi cu Rutin 500 mg

Pret: 50,00 Lei

Stoc epuizat

| Producator: Organika

Detalii

Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE, Bucuresti
AVIZ DE NOTIFICARE Nr.Inreg. 1947 / Data 22.02.2007

 

“Vitamina P” - minim 22% hesperidina - Pentru Circulatia Periferica
Un produs superior de la Organika®Descriere Bioflavonoizi cu Rutin 500 mg 100 capsule:

Bioflavonoizii mai sunt denumiti si Vitamina P intrucat au proprietati asemanatoare vitaminelor. Ei nu pot fi sintetizati de catre organism si nu pot fi deci obtinuti decat prin administrare de suplimente nutritive. Combinarea cu Rutin de catre Organika, creeaza o formula antioxidanta superioara. Rutin este un antioxidant fenolic care actioneaza cu precadere contra super-radicalilor liberi.


Actiune Bioflavonoizi cu Rutin 500 mg 100 capsule:

Bioflavonoizii sunt antioxidanti puternici care reduc riscurile pentru multe afectiuni. Bioflavonoizii reduc trigliceridele si colesterolul. Maresc permeabilitatea capilarelor si reduc concentratia de celule sanguine in zonele de inflamatie. Bioflavonoizii dilata arterele mai mici si capilarele, imbunatatind circulatia sanguina, inclusiv cea periferica. Bioflavonoizii stimuleaza producerea bilei, influenteaza glandele endocrine si au proprietati anti-parazitice si anti-bacteriene. Bioflavonoizii actioneaza similar cu aspirina, reducand aderenta placulara.

Bioflavonoizii joaca un rol important in mentinerea sanatatii structurale si a permeabilitatii capilarelor (terminatiile arterelor sanguine). Pentru aceste motive este unul dintre putinele remedii pentru tratarea hemoroizilor. Un studiu recent raportat in Jurnalul de Biochimie Nutritionala (Journal of Nutritional Biochemistry) din SUA arata ca Naringen (unul dintre Bioflavonoizii Citrici) repara ADN-ul in celulele canceroase, contribuind la reversarea efectelor genetice degenerative si insanatosirea celulelor canceroase in cancerul de prostata.


Compozitie Bioflavonoizi cu Rutin 500 mg 100 capsule:

Fiecare capsula contine: bioflavonoide din lamaie , portocala si grapefruit…..450 mg, rutin……………...… 50 mg;
Invelisul capsular: gelatina, apa purificata.
Nu contine: lactate, ou, conservanti artificiali, coloranti, fermenti, indulcitori artificiali, grau, soia sau porumb.


Administrare Bioflavonoizi cu Rutin 500 mg 100 capsule:

Intretinere: 1-2 capsule pe zi la masa.

*Rezultatele nu sunt garantate, pot varia de la persoana la persoana in functie de varsta, stilul de viata al fiecaruia, starea de sanatate dar si de alti factori.

Opinia dvs

Ai folosit acest produs?

Spune-ne parerea ta despre Bioflavonoizi cu Rutin 500 mg

Cum evaluezi acest produs? *

Pret
0/5
Efect
0/5
Calitate
0/5