Beta Sterolini 90 capsule

Pret: 120,00 Lei

In stoc

| Producator: Organika

Detalii

Produs notificat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare - IBA Bucuresti -
Serviciul National ptentru Plante Medicinale Aromatice si Produse ale Stupului;  Aviz de Notificare nr. 5886 / 2011

 

Un puternic stimulant cu spectru larg pentru sistemul imunitar
BETA-STEROLINI-Forte: Un produs exclusiv de la Organika

 

Descriere Beta Sterolini 90 capsule:

Cercetarile din SUA au aratat ca o combinatie de 100:1 Steroli + Sterolini mareste considerabil activitatea celulelor ucigase (killer cells) care ataca, distrug si elimina din corp celulele canceroase, atat in faze precoce cat si in faze avansate. Mareste, de asemena, numarul componentelor sistemului imunitar, ca de exemplu Celulele-T, Interleukin-2 si Gama-interferon. S-au raportat numeroase cazuri de oprire a inaintarii bolii canceroase, precum si de vindecare totala prin autodistrugerea celulelor canceroase. Ajuta la eliminrea efectelor secundare ale chimioterapiei.


Actiune Beta Sterolini 90 capsule:

Se recomanda de asemenea pentru: Alergii, Astma, Artrita, Oboseala cronica, Fibromialgie, Hepatita C, Herpes, Imunodeficienta umana, Lupus, Stres, Afectiuni ale tiroidei, Afectiuni digestive, Diabet, Adenom de prostata, Prostatita, Boli infectioase, Colesterol, Ateroscleroza etc. Sindrom Autoimun, Alergii, Astma, Artrita, Oboseala cronica, Fibromialgie, Hepatita C, Herpes, Imunodeficienta umana, Lupus, Stress, Afectiuni ale tiroidei, Afectiuni digestive, Diabet, Hipertrofie prostatica, Boli infectioase, Colesterol, Ateroscleroza. Extractele de Fitosteroli obtinute din plante combinate in proportie de 100:1 reprezinta un supliment zilnic inegalabil pentru restaurarea, intarirea si echilibrarea sistemului imunitar si lupta impotriva oricarui fel de boala.


Compozitie Beta Sterolini 90 capsule:

/ tableta (685,00 mg): extract din seminte de Soia/Glycine max (standardizat la 30,00 mg beta-sitosteroli si 300 µg beta-sitosterolini) – 75,00 mg; manitol – 320,00 mg; celuloza microcristalina – 155,00 mg; sorbitol – 130,00 mg; stearat de magneziu (sursa vegetala) – 5,00 mg.
Nu contine: produse lactate, oua, conservanti artificiali, coloranti, fermenti, indulcitori artificiali, grau sau gluten.


Administrare Beta Sterolini 90 capsule:

Dozaj recomandat pentru consumul  zilnic – numai pentru ADULTI : mestecati 1-2 tablete pe zi.  Pentru a maximiza absorbtia nu luati tableta cu lapte sau alte grasimi animale. 


Precautii Beta Sterolini 90 capsule:

Intrerupeti administrarea suplimentului in cazul aparitiei unei probleme gastro- intestinale. Nu administrati in caz de sarcina sau alaptare. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

*Rezultatele nu sunt garantate, pot varia de la persoana la persoana in functie de varsta, stilul de viata al fiecaruia, starea de sanatate dar si de alti factori.

Opinia dvs

Ai folosit acest produs?

Spune-ne parerea ta despre Beta Sterolini 90 capsule

Cum evaluezi acest produs? *

Calitate
0/5
Pret
0/5
Efect
0/5